continuous foam machinery, automatic machines, flexible foam machinery, manufacturer, india

            Linie "MAX" (procesare continua)
                

PROCES: Toate substantele chimice sunt mai inatai amestecate in reactor si apoi conduse pe un tunel metalic unde are loc reactia de polimerizare. Blocurile de burete expandat sunt conduse printr-un tunel pe o banda transportoare catre locul de debitare.

CAPACITATE: Reactorul produce 200 de kg de burete pe minut.
SISTEM DE MASURARE: exista 7 sisteme de masurare si calibrare in total. Fiecare sistem este echipat cu motoare in curent alternativ de inalta calitate si fiabiliate, motoare cu turatie variabila, pompe interne speciale, unitati de masurare exacta a presiunii si retea de recirculare pentru a a sigura o calitate deosebita a produsului obtinut.
TUNELUL SI BANDA TRANSPORTOARE: Prin constructia sa, tunelul asigura o inchidere completa in jurul blocului de burete. Banda transportoare este echipata cu motor in curent alternativ cu viteza  reglabila. Inaltimea peretii laterali ai tunelului poate fi ajustata de la 1 pana la 2 metri. Lungimea benzii transportoare este de 13 metri.
PLATFORME DE NETEZIRE A BLOCURILOR: Aceste "capace" pot fi reglate la diferite inaltimi si nivele de presiune pentru a produce blocuri cat mai aplatizate in partea superioara. Sistemul mecanic este prevazut cu motoare si cutii de viteze.

ALIMENTAREA CU BANDA DE HARTIE: Exista 3 sisteme. Sulul rotativ pentru alimentarea cu hartie este montat in partea din fata a platformei unde incepe deplasarea buretelui in tunel. Sistemul este prevazut cu un motor care desface automat sulul de hartie asigurand automatizarea acestui proces. Hartia este rulata din nou pe un tambur in partea cealalta a tunelului prin intermediul unui  motor care se sincronizeaza automat cu viteza de deplasare a benzii transportoare.

PANOUL DE CONTROL: Acesat este atasat intr-o pozite foarte buna pe platforma liniei de productie de unde poate vizualizat intregul proces de productie. Controlul si suprevegherea proceselor specifice se face computerizat.
 

  

 

 

block cut- off machine, block cutter, flexible foam machinery, foam machinery, importer, manual machine, distributor, india  
Facilitati ale panoului de control:
 - pune la dispozitie 100 de formule de  preparare
 - usor de utilizat si de operat modificari in parametrii de lucru
 - formulele pot fi exprimate direct in KG
 - temporizare individuala pentru 3 valve la inchidere si deschidere
 - timpul total poate fi setat in minute.
 - ofera date complete si relevante despre procesele in desfasurare.

   
Taierea blocurilor: Este de tip "traversa"si exista posibilitatea de
a se preregla dimensiunile de taiere ale blocurilor.

continuous foam machine, storage tanks, flow meters, level gauges, thermometers, safety valves, stirrers, strainers, drain valves
 TANCURI  DE STOCARE:

  - Polyol 4000 litri
  - TDI 4000 litri
  - Methylene Chloride 1000 litri
  - tancurile de octoat stanos, apa, amina, silicon i coloranti au
    capacitatea de 100 de litri.
  - Toate tancurile sunt echipate cu limitataoare de nivel, termometre,
    valve de siguranta, orificii de evacuare, valve de drenare si filtrare,
    manta termoizolanta si agitatoare.